top of page

Skupnost za novorojene mame

Izpolni prijavnico in si zagotovi svojo podporo
Skupnost novorojenih

Narejene smo za to, da se podpiramo. Ženska duša hrepeni so sestrstvu. Mame v krogu in dojenčki na kupčku – tako, verjamem, je bilo mišljeno :)

 

Krog za novorojene je skupnost žensk, ki smo povezane, ker nas druži tema materinstva. Vodim skupino, ki je primarno namenjena mamicam v njihovem prvem letu materinstva, da skupaj odkrivamo in razkrivamo, kaj pomeni biti mama. Vsak mesec je v ospredju krovna tema, vedno pa je prostor za to, kar potrebuje vsaka izmed vas – kar je v tistem trenutku glavna tema zate.

Bonding
SPLETNA SKUPNOST

Velika povezava med nami se ustvarja v zaprti spletni skupnosti, kjer se vsak mesec spoznavamo z novo temo, delimo izkušnje, postavljamo vprašanja.

 

Prednost je, da smo “na dosegu roke” kadarkoli potrebuješ svoje “pleme”. Prednost je, da se povezujemo kontinuirano in da si udeležbo lahko odmeriš čisto po svojih željah in zmožnostih (naj bo to enkrat na mesec, na teden, ali večkrat na dan/noč). To pomeni, da ni pomembno, kje živiš, v Kranju, Mariboru ali v Berlinu, mi smo tu zate!

 

Teme, ki so skupne mamam v prvem letu in jih pokrivamo, so npr. predelava porodne izkušnje, prehod iz Ženske v Mamo, potrebe dojenčka, potrebe mame, dojenje, mazaža, nošenje, spanje, partnerstvo, meje, odnosi v družini, vzgoja, vstop v vrtec, vračanje v službo …

 

Skupaj obeležimo pomembne prehode, iščemo smiselne rituale in navijamo ena za drugo.

Spletna skupnost_edited.jpg
KAKO?
  • Gre za letno članstvo, 12 mesecev vsebin na spletu, če uspeš, tudi srečanj v živo.

  • Tvoje članstvo je veljavno od takrat, ko rodiš ali eno leto po tem, ko si se vpisala (kar koli pride kasneje) – to pomeni, da so meseci, ko si bila noseča BREZPLAČNI.

  • Lahko se odločiš tudi za priključitev za 4 mesece ali 8 mesecev (v tem primeru si članica točno toliko časa)

  • Če si kupila moj standard ali premium paket poporodne oskrbe, je letna članarina že všteta v paket.

  • Če se odločiš za naknadni nakup paketa, velja enako – vrednost skupnosti se odšteje od paketa.

Pregnant
Kaj dobiš?

Skupnost, podporo, znanje, zaupanje vase

– v nosečnosti, po porodu, za vse življenje!

 

Skupina je zate, če si v zadnjem trimestru nosečnosti in čutiš, da bi rada spoznala skupnost in se bolje pripravila na izkušnjo, ki sledi.

 

Skupina je zate, če si v prvem tromesečju po porodu in si odkrila, kako lepo in včasih težko je biti mama. Morda imaš dovolj tega, da povsod poslušaš nasvete, pomanjševanje tvojega doživljanja, si utrujena, izčrpana, nesigurna in sama.

 

Radost, ki jo deliš z drugimi, se poveča, breme, ki ga deliš z drugimi, se zmanjša.

Skupino vodim jaz, Asja, mama, psihologinja in poporodna doula. Držim prostor in usmerjam ter podpiram, kjer je potrebno, v prvi vrsti pa je prostor tvoj in od drugih mamic, ki tako zelo dobro vedo (ali pa so pripravljene spoznati), kaj doživljaš.

Friendship
KROG V ŽIVO

Če imaš možnost, se mesečno srečamo tudi v živo, na krogu za mame Krog za mame poteka v Kranju, vsak prvi ponedeljkov dopoldan v mesecu. Lepo je, ko se vidimo in se objamemo v živo, delimo zgodbe, smeh in solze, kaj dobrega prigriznemo, in se družimo s svojimi dojenčki. Če ne uspeš na srečanje v živo, nič hudega, še vedno boš čutila podporo in našo ljubečo skupnost.

Na srečanja prinesem dodatno gradivo, svoje knjige, ki ti jih posodim, včasih se nežno razgibamo, včasih vodim sproščanje (če so dojenčki tudi za), včasih se pomasiramo. Stremimo k podpornemu vzdušju sočutja, razumevanja in podpore, ki ga soustavrjamo. Toplo povabljena!

Krog za mame_edited.jpg
... KAKO?
Članarina - imaš 3 možnosti:

1. Letno članstvo (za 12 do 15 mesecev) za spletno skupnost znaša 25 evr x 12 = 300 evrov.

2. Spletna skupnost + Krog za mame - mesečna srečanja v živo (3 urna podporna skupina, prigrizki, viri) - doplačilo k spletni skupnosti

3. Članarina za spletno skupnost za 4 ali 8 mesecev, če ti je 1 leto preveč oz. si že rodila - 120 oz. 225 evrov.

 

Lahko poskusim, preden
se včlanim?

 

  • Vse mamice v skupnosti so enako zavezane in zato, da ustvarjamo varen prostor, krog ni odprt za pokušino.

Baby Crawling
bottom of page